SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

10 Kasım Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.Panomuzu hazırlayan öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Kas

07-22 Ekim Avrupa Kod Haftası (CodeWeek) etkinlikleri kapsamında İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Bahanur YILDIZ tarafından öğrencilerimizde kodlama farkındalığı oluşturmak ve bu bilinci artırmak adına bilgilendirme sunumu yapılarak bu yılın teması olan “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” ile ilgili desen kodlama çalışmaları gerçekleştirildi. Faaliyetler esnasında okulumuzun da katılımcısı olduğu Türkiye-Azerbaycan ortaklı “Ezgilere Özgece Bakış” adlı eTwinning projemizle ilgi bilgiler verildi.

Kas

Okulumuz Müdür Muavini UFUK ÖZTÜRK ve İngilizce Öğretmeni RANA CANDAŞ YAVUZ, 30.10.2023 ile 04.11.2023 tarihleri arasında 9. ve 10. Sınıf öğrencileri ABDULLAH DÜZENLİ, ERDEM UZUNER , ÖMER FARUK BALCI, MUHAMMET EMİR KIR ve RAMAZAN ÇETİN ile Almanya   Dorsten ‘e gitmişler ve burada proje dahilinde okul ziyaretlerinde bulunup, gözlem yapmıştırlar.

Çevre gezileri yapıp farklı kültürler hakkında bilgi edindiler.

Kas

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ERASMUS ANA EYLEM BİREYLERİN ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENİCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA DERS DIŞI EĞİTİMDE NİCEL MENTÖRLÜK PROJESİ KAPSAMINDA ALMANYAYA GİTMİŞLERDİR.

Kas

ÇOK DEĞERLİ HOCAMIZ MURAT SAF VEFAT ETMİŞTİR.AİLESİNİN VE BİZLERİN BAŞI SAĞOLSUN.MEKANI CENNET OLSUN.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YIL KUTLAMALARI İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ŞİİR DİNLETİSİ

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere yönelik eğitimler aracılığıyla sosyal uyumu teşvik ederek okullarda kapsayıcı bir öğrenme ortamının güçlendirilmesini sağlamak amacıyla ''Aile Çocuk Eğitim Programı" uzmanlarımız eşliğinde  uygulanmıştır.

İhtiyaç analizi neticesinde öncelikli konular tespit edilerek program kapsamında veli ve öğrencilere alanında uzman kişi rehber öğretmenimiz ve akademisyenimiz tarafından seminerler verilmiştir.Seminerler sonrasında velilerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir.Emeği  geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere yönelik eğitimler aracılığıyla sosyal uyumu teşvik ederek okullarda kapsayıcı bir öğrenme ortamının güçlendirilmesini sağlamak amacıyla ''Aile Çocuk Eğitim Programı" uygulanacaktır.

İhtiyaç analizi neticesinde öncelikli konular tespit edilerek program kapsamında veli ve öğrencilere alanında uzman kişiler ve akademisyenler tarafından seminerler verilecektir.Ayrıntılar afişlerimizdedir.

Doç. Dr. Selim Eren okulumuzda....