OKULUMUZDA GENÇ YAZARLAR KULÜBÜ ETKİNLİĞE BAŞLADI

OKULUMUZDA GENÇ YAZARLAR ETKİNLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ KEŞFETMEK VE YAZI YAZMA SEVGİSİ KAZANDIRMAK İÇİN BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMAYA BÜTÜN SAMSUN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ KATKI VERMEYE DAVET EDİYORUZ.

BENİMDE SÖYLEYECEK SÖZÜM VAR, BEN DE YAZMAYI SEVİYORUM DİYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAZILARINI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ "KEMAL EGE "YE ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Okulumuz Genç Yazarlar Kulübü bu yıl çalışmalarına hızlı başladı. İlk toplantılarının ardından pano hazırlayarak yazarlar kulübüne katılmak isteyen öğrencilerimizi davet ettiler. Ardından Genç Yazarların yazılarını paylaşmak amaçıyla bir BLOG açtılar.

Okulumuz yazarlarının yazılarını https://gencyazarlarsamsun.blogspot.com.tr/   adresinden okuyabilir  siz de yazılarınızı bu bloktan paylaşabilirsiniz.

Yanınlanması için yazılarınızı gencyazarlar55@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

20-10-201720-10-201720-10-2017

Yayın: 20.10.2017 - Güncelleme: 09.06.2020 03:11 - Görüntülenme: 1071