Meteoroloji Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Ettik.

SAMSUN  ANADOLU IMAMHATIP LISESI 9/D SINIFI ÖĞRENCİLERİ METOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE COĞRAFYA DERSI KAPSAMINDA İNCELEME GEZİSİ YAPTI

9/D sınıfı öğrencilerimiz  Samsun da bulunan Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Coğrafya  dersinde işledikleri konuların uygulamalarını görmek için Meteoroloji Müdürlüğünü ziyaret eden öğrencilerimiz, hava tahminlerinin nasıl yapıldığını yerinde gördüler.

Yüksek hava gözlemleri yapmak için Türkiye de sadece 8 şehirde yapılan atmosferin üst tabakalarına ölçüm cihazlarıyla donatılmış balon bırakma işlemine katıldılar.

Coğrafya Öğretmenimiz Betül Tok un rehberliğinde yapılan gezimizde öğrencilerimizi karşılayan  ve  verdiği bilgilerle öğrencilerimizi aydınlatan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 18.01.2017 - Güncelleme: 09.06.2020 00:57 - Görüntülenme: 1987