SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: AİLE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere yönelik eğitimler aracılığıyla sosyal uyumu teşvik ederek okullarda kapsayıcı bir öğrenme ortamının güçlendirilmesini sağlamak amacıyla ''Aile Çocuk Eğitim Programı" uzmanlarımız eşliğinde  uygulanmıştır.

İhtiyaç analizi neticesinde öncelikli konular tespit edilerek program kapsamında veli ve öğrencilere alanında uzman kişi rehber öğretmenimiz ve akademisyenimiz tarafından seminerler verilmiştir.Seminerler sonrasında velilerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir.Emeği  geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere yönelik eğitimler aracılığıyla sosyal uyumu teşvik ederek okullarda kapsayıcı bir öğrenme ortamının güçlendirilmesini sağlamak amacıyla ''Aile Çocuk Eğitim Programı" uygulanacaktır.

İhtiyaç analizi neticesinde öncelikli konular tespit edilerek program kapsamında veli ve öğrencilere alanında uzman kişiler ve akademisyenler tarafından seminerler verilecektir.Ayrıntılar afişlerimizdedir.

May