Covid-19 Sürecinde Eğitim Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar

"Covid-19 Sürecinde Eğitim Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar" başlığını değerlendirmek için  öğretmenlerimizle  toplantı yapıldı.  Toplantı sonıucunda süreci sağlıklı yönetebilmek için yapılanlar ve yapılabilecek olanlar belirlenmiştir.

COVID-19 salgını nedeniyle  öğrencilerimiz zaman zaman okula devam edememişlerdir.  Ara  ara bazı  sınıflarımızda kapanmalar olsa da eğitim öğretime uzaktan veya diğer dijital ortamlardan devam edilmiştir. Bütün  dünyada olduğu gibi ülkemiz içinde beklenmedik  bir durum olduğu için ister istemez sorunlar yaşanmıştır.Uzaktan öğrenme araçları ve imkânları kullanılarak öğrenmenin sürekliliği sağlanmaya çalışılmıştır. Bu salgın bize  özellikle öğretmenlerin sahip olması gereken becerilerin değişeceğini göstermiştir. Diğer yandan öğrencilerimizde karşılaştığımız sorunlar toplantıda dile getirilmiştir.

- Bazı   öğrencilerimiz maddi imkansızlıklar nedeniyle  canlı derslere katılım sağlayamamıştır.

- Öğrencilerimizin ders çalışma, kitap okuma gibi konularda takibi güçleşmiştir.

- Öğrenciler psikolojik olarak okula adapte olmakta zorlanmışlardır.

02-12-202124-03-2020

Yayın: 02.12.2021 - Güncelleme: 25.03.2022 15:31 - Görüntülenme: 47