SAMSUN / İLKADIM - Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuz genç Bilaller ezan okuma yarışmasında grubunda birinci olmuştur Emeği geçen herkese teşekkür ediyor öğrencimizi tebrik ediyoruz

Ara

Ortaklarımızla yürüttüğümüz Ezgilere Özgece Bakış’ta kasım ayı faaliyeti olarak proje dahilinde belirlenen şarkıların güfte ve bestecilerinin karikatür çalışmasının yapımı proje ekiplerince tamamlandı.

Ara

Okulumuzda yürütülen eTwinning projesi Ezgilere Özgece Bakış’ta  proje ekiplerinin ortak ürünü olan proje afişi tamamlandı.

Ara

Ezgilere Özgece Bakış eTwinning projemizde kasım ayında yaygınlaştırma faaliyeti olarak İhsan Uğraş’ın Sen Öğretmensin isimli şiiri proje ekipleri tarafından seslendirilerek ortak bir video ile öğretmenler günü kutlandı.

Ara

Okulumuzun eTwinning projesi  “Ezgilere Özgece Bakış” ekipleri Kasım ayı etkinliği olarak projeye konu olan besteci ve güftecilerin biyografisi çalışmasını ZKitap haline getirdiler.

ZKitabın tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz https://online.anyflip.com/rrsyh/yilq/mobile/index.html

Ara

Bugün cuma namazından sonra okulumuzda tüm zulme uğrayan insanlara ve özellikle Filistin'de zulme uğrayanlar için dua ettik

"TÜRK MÜZİĞİNDE MAKAMLAR VE FORMLAR" TEMALI WEBİNAR

Okulumuzun da ortak olduğu Ezgilere Özgece Bakış isimli eTwinning projesinde "Türk Müziğinde Makamlar ve Formlar" temalı webinar gerçekleştirdik. Proje yürütücüsü öğretmenlerimiz ve hem projede yer alan hem de din musiki ile ilgilenen öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen webinarda TRT Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2020 yılı birincisi, İstanbul Büyük Çamlıca Camii Müezzini Hüseyin Akbulut konuğumuzdu.

Kas

Okulumuz ‘un öğrencileri ve Müdürü Veysel YILMAZ Erasmus + Projesi kapsamında Almanya ziyareti sonrası , İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY’u ziyaret ettiler.

Kas

Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Öğrencilerimiz Erasmus proje kapsamında gitmiş oldukları Almanyadan yurda geri gelmiştir.

Kas

Mescidimizin Taşınma sebebiyle kısa bir aradan sonra tekrar öğrencilerimizle birlikte okulumuzda cuma namazı kılmaya başladık.Mescidimizi taşımada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.